Hő-és vízzáró szigetelés PUR habbal

Miért válasszon minket?

Történet

A cég tevékenységének kezdetei 1988-ra nyúlnak vissza, amikor a litoměřicei OSEVA cégnél a volt NDK (Német Demokratikus Köztársaság) szakértőivel együttműködve bevezették a szórt poliuretán hab szigetelés technológiáját. A PUR-IZOLACE s.r.o. 1992-ben alakult meg a PUR – IZOLACE Trading s.r.o. üzleti leányvállalat. 1994-ben további leányvállalatokat alapítottak – PUR IZOLACE Opole Sp. Z o.o. Lengyelországban és a magyar PUR IZOLÁCIÓ K.f.t. 1998-ban megalakult a szlovák PUR IZOLÁCIE s.r.o. Szlovákia.

2020-ban a PUR-IZOLACE s.r.o. csatlakozik a céghez. és a PUR-IZOLACE Trading s.r.o. új tulajdonos, Varvy a laky Hostivař, a.s. csoport

2021-ben a PUR-IZOLACE Trading s.r.o. beolvadt a PUR-IZOLACE s.r.o.-ba.

Gyártási kapacitás

A PUR IZOLÁCIÓ kft összesen 9 darab mobil nagynyomású GUSMER technológiai egységgel rendelkezik. A szórt habok legnagyobb beszállítója vagyunk Csehországban és Közép- és Kelet Európában. 1991-es alapításunk óta már több mint 3 000 000 m2 felületet szigeteltünk.

Magas minőség

Minden poliuretán szigetelést a PUR IZOLÁCIÓ kft. gyártja le. Magas szintű kivitelezés jellemez minket 30 éves Csehországban és más európai országokban végzett tevékenységünknek köszönhetően. A minőséget számos szinten biztosítjuk – az alapanyagok beszerzésétől, egyes habok saját gyártásán át a minőségi alkalmazásig.

Személyes hozzáállás

Személyes és felelősségteljes együttműködés minden megvalósult projekthez. Nagy tapasztalattal rendelkezünk nagyszabású projektekben, de kisebb specifikusabb projektekben is. Ha a poliuretán szigetelés nem javaslott, más technológiát javaslunk.

Szakértelem

Garantáljuk szakembereink szakértelmét. Sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek gondoskodnak a megrendelőről. Nem veszünk fel külső partnereket. Szakembereink rendszeresen publikálják cikkeinket szakmai folyóiratokban és építési kérdésekkel foglalkozó folyóiratokban weboldalakon. Kizárólag neves gyártók által ellenőrzött és tanúsított anyagokat használunk.

Cseh márka

100%-ban Cseh cég vagyunk, külföldi részvétel nélkül. 1991-óta folyamatosan jelen vagyunk a piacon. Egyes termékek saját készítésüek és „cseh hab“-ként. Hasonlóképpen minden bevonat cseh gyártású.