Hő-és vízzáró szigetelés PUR habbal

Habszigetelés rekonstrukciója

Leírás:

Az elhanyagolt karbantartás, esetleg rossz anyagválasztás vagy feldolgozásuk, vagy a tervezési megoldás, vagy kevésbé tapaasztalt beszállítók általi nem megfelelő megválasztása, gyakran a szigetelés élettartamának lerövidüléséhez vezethet. Ez a réteg leromlásához és a szigetelő tulajdonságok elvesztéséhez vezethet. Ugyanígy manapság, gyakran előírják a szigetlő réteg növelését az eredeti réteg növelését, ami nem egyszerű. A legjobb esetben az UV védőréteg hiánya . A nem megfelelő UV védőréteg használata, kontraproduktív eredményekhez vezethet akár a hab vízzel való átivódásáig.

Rosszabb esetekben (rétegek leválása, kontúr instabilitása, nedvszívó képessége, fotooxidáció okozta degradáció, mechanikai sérülések stb.) a sérült réteg egy részének eltávolítását ajánljuk speciális maróval. A rendkívül kifinomult know-how lehetővé teszi egy új, kiváló minőségű W60 szigetelőréteg és egy új UV védőréteg felvitelét. Egyes szakszerűen kivitelezett tetőszigeteléseknél a permet síkságának be nem tartása is a meghibásodás oka, ami a víz kifolyásának megakadályozásához, így meghibásodások kialakulásához vezet. Ez a probléma a fent említett eljárással is megoldható. A réteg degradációját gyakran az egyéni okok sokszorozódása okozza. Az UV védelemmel ellátott új W60 réteg hozzáadásával végzett javítások a garanciakapu szempontjából olyanok, mint egy új tető teljes garanciája.

Minden lépést egyedileg kell értékelni a megfelelő technológiai eljárás kiválasztásához. Sajnos vannak esetek, amikor a szigetelőréteg nem menthető.  Hab rétegek rekonstrukcióját 100 m²-től vállaljuk.

Výhody použití PUR pěny:
Možnosti použití na:

Kalkuláció

Habszigetelés rekonstrukciója
Dokumentációt vagy rajzot kell csatolni?