Hő-és vízzáró szigetelés PUR habbal

Íves és idomtetők szigetelése

Leírás:

A tetőjavítások és kiegészítő szigetelések szükségessége (az egyre emelkedő energiaárak miatt) valamint a poliuretán „helyszíni“ feldolgozás felfedezése az 1970-es évek elején egy progresszív technológia bevezetését kéztette. Az első alkalmazások az Egyesült Államokban jelentek meg, ahol ez a technológia még mindig a legnagyobb piaccal rendelkezik. A tetők hőszigetelése nemcsak az energiatakarékosság szempontjából fontos télen (hőszivárgás) hanem nyáron is amikor a nagy épületek klímaberendezései sok áramot fogyasztanak.

A PUR habszórás technológia páramentes, vízzálló és egyben hőszigetelő réteget hoz létre. Minden kritikus terület tökéletesen tömített, szellőzőcsatornák, ejtőcsövek stb. A poliuretán anyagok nem állnak ellen a napsugárzásnak, így a felület egy bizonyos idő elteltével elkezd degradálódni. A szigetelés napsugárzás elleni védelmére akril vagy szilikon UV bevonatokat használunk, amelynek élettartama akár 40 év.

A poliuretán tetőburkolatot elsősorban lapos, lejtős és bármilyen alakú tetők rekonstrukciója, de új épületek rekostrukciója során is alkalmazzák

Výhody použití PUR pěny:
Možnosti použití na:

Kalkuláció

Íves és idomtetők szigetelése
Dokumentációt vagy rajzot kell csatolni?